Asiakaspalvelu 02-2750060
myynti@carlstahl.fi
ma-pe 08.00-16.00

Carl Stahl oy
A Carl Stahl Group Company

Carl Stahl Oy yritysesittely

Carl Stahl NostoVälinetalo on vuonna 1880 perustettu yritys, joka toimii edelleen perheyrityksenä. Henkilökuntaa on maailmanlaajuisesti yli 1700 henkilöä kolmella mantereella ja viime vuoden liikevaihto oli 288 miljoonaa euroa. Yrityksen toimipaikat sijaitsevat useimmissa Euroopan maissa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa sekä Kauko-Idässä. Suomen Carl Stahl Oy perustettiin 2003 ja toimisto, varasto ja tuotanto sijaitsevat Turussa uusissa nykyaikaisissa tiloissa hyvien liikenneyhteyksien päässä. Konserniesittelyyn tästä

Yrityksen pitkä historia kertoo muuntumiskyvystä ympäristön muuttuessa: pienestä köyden tekijästä on kasvanut teollisuus ja kauppatoimintaa harjoittava kansainvälinen yritys. Palvelemme asiakkaitamme kaikissa nostamiseen ja siirtämiseen liittyvissä asioissa. Laajan tuotevalikoimamme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaiset kaikki tarpeet kattavat ratkaisut. Tuotevalikoimamme koostuu omasta tuotannosta ja yhteistyökumppaneilta tulevista tavaroista. Tuotevalikoimassamme olemme keskittyneet laatutuotteisiin. Condor tuoteperheemme, jota laajennetaan jatkuvasti, on osoitus tästä ajattelutavasta. Valitsemalla Condor tuotteet saat aina premium tuotteen. Nimi on laadun tae.

Kilpailu Kauko-Idästä on lisääntynyt ja tulee lisääntymään edelleen. Sieltä saatavien tuotteiden laatukirjo on moninainen. Tuomme myös tiettyjä tuotteita Kauko-Idästä pysyäksemme kilpailukykyisenä. Mutta haluamme korostaa sitä, että tuotevalikoimassamme olevat Kauko-Idän tuotteet on valittu oman osto-organisaatiomme kautta valmistajista, joiden laadun tasaisuuteen voimme luottaa. Eurooppaan tulevat tavarat tarkistetaan paikallisen Carl Stahl yksikön toimesta ennen lähettämistä. Asiakas päättää mitä tuotetta hän haluaa käyttää.

Tecnocables, I-SYS, X-Tend ja Posilock ovat erikoisvaijerituotteita voiman siirtoon hienomekaanisissa koneissa, sairaaloiden tähystysleikkauslaitteisiin, sisustamiseen ja vaativiin arkkitehtuurisiin ratkaisuihin.

Asiakas on meille numero 1.

Toimimme yhteistyössä ja edustamme mm. seuraavia tuotemerkkejä:

Blue Wave, Bridon, Cartec, Donati, Fasty, Hi-Force, Hi-Mod, INOX LINE, Jung, Kito, MaxMagnete, Nordgreif, Posilock, Rud, Schmalz, SAVA swage, Avocet, van Beast, Walker Hagou Magnete, Wichard, X-TEND, X-LED, I-SYS, POSILOCK, GREENCABLE, Yale, Columbus McKinnon.

 

Verkkolaskuosoitteemme: Meille lähetetyt laskut pyydämme toimittamaan verkkolaskuna:

Verkkolaskuosoite

  003718587559

Operaattori

  Liaison Technologies Oy

Välittäjän tunnus

  003708599126

 

PDF muotoiset laskut osoitteeseen carlstahl@heeros-invoices-fi.com